Resor - Gävle GK

Golfresor till spännande platser!

Vi golfare har turen att kunna utöva vår passion i några av världens absolut vackraste miljöer. Skottland, Dominikanska Republiken och Australien är bara några exempel på platser där vi kan svinga, putta och njuta.

Så varför inte slå ihop semesterresan med golfspelandet och skapa minnen för livet? Vi erbjuder utvalda resmål som garanterat kommer ge dig oförglömliga upplevelser både på och utanför banan. Självklart kommer våra tränare vara med och hjälpa dig att bli en bättre golfspelare. Låter det för bra för att vara sant? Nejdå, boka din resa idag och unna dig minnen för livet.

Gran Canaria! Meloneras | 25 mars - 1 april, 2023

Gran Canaria har allt: stränderna, lyxhotellen, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och även golfen. Bandama är en av de allra äldsta och Maspalomas fyllde 40 år för ett par år sedan, så golfen har funnits på ön länge, men det är nytillskott som Salobre, Anfi Tauro och Meloneras som lockar golfarna att återvända till denna härliga ö.

Meloneras GC är förmodligen den dyraste golfbana som byggts på Gran Canaria och då beror det varken på att klubbhuset är enormt (för det är ganska litet och oansenligt) eller på att man behövt spränga bort stora berg, utan det är marken – läget.
Banan går längs havet där man annars bara bygger hotell och lyxvillor på Gran Canaria. Banan är skönt komponerad och växer ju mer man spelar. Öppningen är lite försiktig och man lär successivt känna karaktären och hastigheten på greenerna. Även om de första 9 hålen är väldigt bra så har man från klubbhuset sett vad som
väntar – och det är de sista 9 hålen som ofta blir avgörande för scoren. Inte alla av de sista 9 hålen går vid havet, men havet är så dominerande att man ändå får den känslan.

Lopesan Baobab Resort är ett lyxhotell i den lite större klassen på södra Gran Canaria, och det främsta hotellet här. Stora och dyra hotell brukar ofta betyda ganska feg och stram inredning, men det gäller inte Baobab, som är vågat och går helt i afrikansk stil.

I PRISET INGÅR:

• Flygresa Stockholm – Las Palmas t/r
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer flygplats – hotell t/r
• 7 nätter i dubbelrum på Lopesan Baobab
• 7 frukost & 6 middagar
• 5 greenfees på Meloneras
• Träning under veckan
• Service av Golf Plaisirs ortspersonal

FRIVILLIGA TILLÄGG:

Enkelrumstillägg: 3.995:-
Golfbagsförsäkring: 195:-
Avbeställningsskydd: 700:-*

* För för resor som kostar mer än 25 000 kr/person erbjuder inte Golf Plaisir något eget avbeställningsskydd.

Pris per person: 22.495:-

Observera att antalet platser är begränsat. Anmälan senast den 1 december 2022.
För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00

Boka här »