Resor - Gävle GK

Golfresor till spännande platser!

Vi golfare har turen att kunna utöva vår passion i några av världens absolut vackraste miljöer. Skottland, Dominikanska Republiken och Australien är bara några exempel på platser där vi kan svinga, putta och njuta.

Så varför inte slå ihop semesterresan med golfspelandet och skapa minnen för livet? Vi erbjuder utvalda resmål som garanterat kommer ge dig oförglömliga upplevelser både på och utanför banan. Självklart kommer våra tränare vara med och hjälpa dig att bli en bättre golfspelare. Låter det för bra för att vara sant? Nejdå, boka din resa idag och unna dig minnen för livet.

Costa Navarino 2-9 April 2022

The Dunes Course är designad av den tidigare Ryder Cup-kaptenen och tvåfaldige vinnaren av US Masters, Bernhard Langer. Banan ligger naturligt utlagd i den typiska grekiska naturen med oliv- och citrusodlingar.
The Dunes Course är Costa Navarinos mästerskapsbana och är relativt lång. Flera hål går längs en liten flod som slingrar sig fram genom området och närheten till havet är slående.

The Bay Course ligger 7 km från hotellet och är designad av ingen mindre än Robert Trent Jones Jr. Fantastisk golfbana i en fantastisk miljö och spe- lar man den på eftermiddagen så får man garanterat uppleva kanske en av de vackraste solnedgångarna som finns. Denna bana är lite kortare och kan upplevas som lite mer teknisk, banan premierar ofta den som planerar sitt spel bra. På Bay Course är golfbil obligatoriskt.

Hill Course är två helt nya 18 hålsbanor, som öppnar för spel till våren/som- maren 2022. Banorna är designade av José-Maria Olazabal och som namnet antyder så är banorna byggda uppe på kullarna ovanför Bay course med en fantastisk utsikt över hela Costa Navarino området och havet.

Westin Costa Navarino är en resort av riktigt hög klass där det råder en skön och avslappnad golfkänsla. Det finns en mängd olika restauranger på områ- det som till stor del representerar alla världens olika kulinariska upplevelser. Hotellet har en gedigen Spa-anläggning med inriktning på Anazoe som är behandlingar som bygger på uråldrig visdom och modern vetenskap. Det finns givetvis även en uppvärmd inomhuspool.

I PRISET INGÅR:

• Flyg Stockholm – Kalamata t/r

• Flygskatt

• Transfer flygplats – hotell t/r

• 7 nätter i dubbelrum på Westin Costa Navarino

• 7 frukost & 5 middagar

• 5 greenfees på Costa Navarino

• Del i golfbil vid spel på The Bay Course

• Träning under veckan inkl. bollar på rangen

• Låneklubbor Taylor Made, bokas i förväg

FRIVILLIGA TILLÄGG:

Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger Costa Navarino Golf. Denna golfresort har två sanslöst fina golfbanor.

Enkelrumstillägg: 3.995:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:-
Transport av egen golfbag: 795:-

Pris per person: 19.995:-

Anmälan: www.golfplaisir.se/gavlegk2022

Observera att antalet platser är begränsat. Anmälan senast den 10 december 2021. För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på
protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00.