Custom fitting - Gävle GK

I vår moderna studio hittar du

Alla hjälpmedel du behöver för att bli en bättre golfare

och hitta rätt utrustning

Hur går en Custom Fitting till?

Custom fitting betyder, om man direktöversätter det, ”anpassad montering”. Det kanske låter väldigt mekaniskt och trist, men det är raka motsatsen av vad en custom fitting är. En mer beskrivande översättning skulle kunna vara ”skräddarsydd utprovning”. Du kommer in till en custom fitting med frågetecken, och kliver ut igen med utropstecken.

Vilka hjälpmedel hittar du i vår studio?

Trackman

Dess precision och pålitlighet har gjort TrakMan till ett självklart hjälpmedel för instruktörer och proffs runt om i världen. Idag är det standard ute på världens tourer och används flitigt av världens bästa spelare för att utveckla deras eget golfspelande. TrakMan hjälper dig att skilja på vad som ”känns” rätt och vad som är rätt. Utveckla ditt spel med samma teknik som världseliten med TrackMan.

Swing Catalyst – lär dig arbeta med kroppen

Få insikt i och förstående för de små detaljer du kan förbättra för att spara en massa slag ute på golfbanan. Swing Catalyst läser av och registrerar dina rörelser och det tryck du producerar medan du svingar klubban. Den kommer hjälpa dig att arbeta med kroppen, och inte mot den, och på så sätt göra dig till en bättre golfspelare.

Kontaktinformation

Öppettider

Veckodag Säsong Ej säsong
Shopen är nu stängd och öppnar igen den 25:e januari. Om du behöver något eller vill boka en custom fitting så hör av dig till oss så ordnar vi det. Per: 070-3973368 Jonas: 070-6629004