ProQuality – proffskvalitet för alla

Ända sedan vi startade har vår idé varit att sakkunskap inte ska offras för ökad lönsamhet. Det står vi fast vid. Vår fokus ligger på kunskap och det som är bäst för varje enskild golfspelare – kvalitet ska vara genomgående i varje steg.

Våra kunders förtroende är vår största styrka, och utan detta skulle vi inte vara där vi är idag – något vi är otroligt tacksamma för.

Vi fokuserar på rätt utrustning framför lägst pris – därför är kunskapen om golf väldigt viktig för oss. Att hitta rätt utrustning handlar om att lyssna på våra kunder och utifrån detta ge råd och guidning. Vår övertygelse är att fler skulle ha roligare ute på banorna och spela bättre golf, om de har rätt utrustning och har fler träningstimmar med sin PRO.

En av vår verksamhets grundpelare och en stor kvalitetsgaranti är att alla medlemmar i Pro Quality-kedjan är utbildad inom PGA Golf Professional. Alla våra PRO’s träffas flera gånger per år och byter erfarenheter, möter leverantörer och vidareutbildar sig för att bli bäst på marknadens alla produkter.

Vi finns idag representerade i 31 klubbshopar från Boden GK i norr till Tegelberga GK i söder. Vi vill finnas där du spelar – inte 20 mil bort. Och vi finns här när du behöver byta grepp, klubbor eller skor.

Pro Quality – vi är vad vi heter.